خانه / ویزای کانادا / ویزای کانادا تضمینی

ویزای کانادا تضمینی

کانادا

ویزای کانادا تضمینی را از ما بخواهید تا با صرف کمترین زمان و هزینه موفق به اخذ آن شوید. کانادا کشوری پهناور است که در شمال قاره امریکا واقع شده است.

کانادا آب و هوایی سرد دارد و کشوری پوشیده از برف است با این حال هر سال تعداد زیادی از توریست ها و مهاجران به این کشور سفر می کنند.

زبان رسمی کانادا انگلیسی است و واحد پولی این کشور دلار کانادا است. کانادا کشوری رو به توسعه است اما جمعیت کمی دارد به همین دلیل هر سال تعداد زیادی از مهاجران را به خود جذب می کند.

برای سفر به کانادا باید بدانید که اگر از آبشار نیاگارا و پارک دیزنی لند این کشور دیدن نکنید مثل این است که به ایتالیا بروید و از برج پیزا دیدن نکنید.

ویزای کانادا تضمینی

همان گونه که می دانید برای سفر به کانادا باید لباس های گرم همراه خود داشته باشید و از شهرهای ونکوور و تورنتو نیز حتماً دیدن کنید.

پایتخت کشور کانادا اتاوا است اما تورنتو یکی از شهرهای مهم بندری آن است و می توان به عنوان یک قطب اقتصادی در کانادا به آن اشاره کرد.

تورنتو یکی از گران ترین شهرهای کانادا است که برای افراد جویای کار فهرستی از مشاغل مختلف را ارائه می دهد. برای اخذ ویزای کانادا تضمینی با ما همراه شوید.

 

 

چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت کانادا تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین متخصص و مجرب ما اینجا هستند تا کلیه نیازهای شما را پاسخ دهند و شما را راهنمایی کنند.

هر آنچه شما در این راه نیاز داشته باشید ما در اختیار شما قرار خواهیم داد تا با صرف کمترین هزینه و زمان ویزای کانادا را اخذ کنید.

برای اخذ وقت سفارت کانادا دو راه پیش رو دارید. راه اول اخذ وقت سفارت کانادا به صورت حضوری و راه دوم به صورت آنلاین است.

در راه اول شما باید مدارک خود را با ترجمه و به صورت کامل همراه با هزینه ویزا به صورت حضوری تحویل سفارت دهید تا برای شما وقت سفارت کانادا صادر شود.

در تاریخ اخذ شده شما باید برای انگشت نگاری به سفارت مراجعه کنید و سپس منتظر پاسخ سفارت به درخواست ویزای خود شوید.

پس از پاسخ دریافت پاسخ مثبت سفارت تا بیست روز مهلت دارید که ویزای خود را به صورت حضوری و یا با استفاده از پیکاپ ویزای ما دریافت کنید.

در این روش شما مجبور هستید تا دو بار به سفارت مراجعه حضوری کنید. همان طور که می دانید کانادا در ایران سفارت خانه ندارد، از این رو شما باید به کشوری دیگر سفر کنید.

در روش دوم شما به صورت آنلاین مدارک خود را در سایت سفارت بارگذاری می کنید و هزینه سفارت را با یک کارت اعتباری بین المللی پرداخت می کنید.

برای اخذ وقت سفارت کانادا در دبی ، آنکارا ، استانبول ، ابوظبی و … تنها کافی است تا با ما همراه شوید.

 

 

چگونه ویزای کانادا تضمینی بگیریم؟

برای اخذ ویزای کانادا تضمینی ابتدا باید وقت سفارت کانادا را اخذ کنید. پس اخذ وقت سفارت کانادا باید به در تاریخ تعیین شده برای انگشت نگاری به صورت حضوری مراجعه کنید.

پس از طی این مرحله به ایران باز می گردید و منتظر وقت سفارت می شوید. سفارت بین دو تا سه هفته جواب خود را به شما ابلاغ خواهد کرد.

اگر جواب سفارت به درخواست ویزای شما مثبت باید حداکثر تا بیست روز بعد باید برای دریافت ویزای خود به صورت حضوری و یا با استفاده از خدمات پیکاپ ما اقدام کنید.

ما علاوه بر ارائه خدماتی مثل پیکاپ از صفر تا صد اخذ ویزای کانادا را برای شما انجام می دهیم و شما به راحتی می توانید ویزای کانادا را در کمترین زمان ممکن اخذ کنید.

شما در این راه نیاز به تجربه، دانش و تخصص دارید. همکاران ما به راحتی می توانند هر آنچه شما نیاز دارید را در اختیارتان قرار دهند.

وقت سفارت کانادا، ویزای کانادا تضمینی، پیکاپ ویزا و … از جمله خدماتی هستند که ما به شما ارائه خواهیم داد. تنها کافی است تا با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس حاصل فرمایید.

 

 

هزینه اخذ ویزای کانادا تضمینی چقدر است؟

افراد بالای هشتاد سال و زیر چهارده سال از انگشت نگاری معاف هستند از این رو هزینه ای هم پرداخت نمی کنند.

افراد بین چهارده تا هشتاد سال باید هزینه انگشت نگاری را به مبلغ ۸۵ دلار کانادا پرداخت کنند.

کلیه متقاضیان باید مبلغ ۱۰۰ دلار کانادا را برای صدور ویزا بپردازند.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا تضمینی چیست؟

  1. فرم سفارت

این فرم باید به زبان انگلیسی رسمی بدون کوچک‌ترین نقصی تکمیل شود و به امضای متقاضی برسد.

 

  1. شناسنامه

باید هویت ایرانی متقاضی را نشان دهد و دارای عکس باشد.

 

  1. گذرنامه

حداقل شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا و دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت داشته باشد.

 

  1. سند ازدواج

ارائه آن توسط متأهلین اجباری است و تمام صفحات آن باید ترجمه شود.

 

  1. سند مالکیت

این سند می تواند متعلق به یک خانه، زمین و … باشد. اگر قصد ارائه سند اتومبیل را دارید باید قیمت آن حداقل صد میلیون تومان باشد.

 

  1. تمکن مالی

باید نشان دهد که شما مبلغی را به صورت پس انداز دارید و می توانید از آن برای ادامه سفر استفاده کنید و توانایی پرداخت مخارج خود را دارید.

 

  1. گردش حساب

گردش سه ماه اخیر حساب خود و یا سپرده ای که دارید را باید ارائه دهید.

 

  1. سابقه بیمه تأمین اجتماعی

سابقه سه ماه اخیر بیمه تأمین اجتماعی خود را برای این که نشان دهید مشغول به کار هستید باید ارائه دهید.

 

  1. اشتغال به کار

نامه ای که نشان دهد شما مشغول کار هستید و با توجه به شغل شما می تواند متفاوت باشد. این نامه برای کارمندان خصوصی یک گواهی، کارمندان دولتی حکم کارگزینی ، پزشکان پروانه پزشکی و … می باشد.

 

  1. واچر هتل:

این برگه نشان می دهد که شما به اندازه مدتی که قصد اقامت در کانادا را دارید هتل رزرو کرده اید.

 

  1. بلیط هواپیما:

باید بلیط رفت و برگشت خود را رزرو کرده و به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بیمه نامه مسافرتی:

این بیمه نامه باید تا ۳۰ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازد. این هزینه ها شامل تصادف، فوت، سرقت، بیماری و … می شود.

 

 

 

برای اخذ وقت سفارت کانادا ، ویزای کانادا و پیکاپ پاسپورت کانادا با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ با ما تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *