خانه / ویزای کانادا / ویزای تضمینی کانادا

ویزای تضمینی کانادا

کانادا

ویزای تضمینی کانادا را برای سفر به این کشور از ما درخواست کنید. کانادا کشوری پهناور با جمعیتی کم است که مناظری بی نظیر را می توانید در آن مشاهده کنید.

یکی از مشهورترین جاذبه های کانادا آبشارهای نیاگارا است که ارتفاع آن تا ۵۷ متر می رسد و در امتداد مرز کانادا با امریکا قرار گرفته است.

پارک ملی بنف که در کوه های راکی در استان آلبرتا قرار گرفته است مناظر  بسیار زیبا و چشم نوازی را به شما هدیه خواهد داد.

از دیگر اماکن معروف کانادا می توان به برج CN در شهر تورنتو اشاره کرد که به عنوان نماد کانادا شناخته می شود. کانادا کشور مشور به کانگورو و خرس قطبی است.

ویزای تضمینی کانادا

شما در ماه اکتبر می توانید به دیدن مهاجرت خرس های قطبی به سمت یخ های شمال بنشینید و با استفاده از تور و ماشین های مخصوص از نزدیک این موجودات زیبا را مشاهده کنید.

کانادا کشوری سردسیر است و در فصل زمستان شهری مثل ویسلر میزبان بسیاری از دوست داران ورزش اسکی و مسابقات آن است.

ناگفته نماند که ویلسر در تابستان هم میزبان افراد علاقه‌مند به گلف و دوچرخه سواری در کوهستان است. هر قدر از زیبایی ها و جاذبه های کانادا بگوییم باز هم کم است!

پایتخت این کشور شهر اتاوا است و از معروف‌ترین شهرهای آن می توان به تورنتو و ونکوور اشاره کرد. زبان رسمی کانادا زبان انگلیسی است.

با این که زبان رسمی کانادا انگلیسی است اما در برخی از استان ها فرانسه نیز رایج است. واحد پول این کشور دلار کانادا است.

برای اخذ ویزای تضمینی کانادا کافی است تا با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

 

 

چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت کانادا شما می توانید به دو صورت اقدام کنید. در روش اول می‌توانید به صورت حضوری و در روش دوم به صورت آنلاین برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید.

کلیه مدارک خود را باید به سفارت تحویل دهید و هزینه سفارت را بپردازید تا به شما وقت سفارت اختصاص داده شود. پس از اخذ وقت سفارت باید در تاریخ تعیین شده به صورت حضوری به سفارت بروید.

اخذ وقت سفارت کانادا را چه به صورت حضوری و چه آنلاین انجام دهید باید یک بار به سفارت کانادا برای انگشت نگاری مراجعه کنید.

متأسفانه کانادا در ایران سفارت خانه ای ندارد و متقاضیان ویزا باید به کشورهای همسایه سفر کنند تا بتوانند ویزای این کشور را اخذ کنند.

شما به هر روشی که وقت سفارت کانادا را اخذ کنید باید حداقل یک بار به صورت حضوری به سفارت کانادا مراجعه نمایید.

وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین به شما این امکان را می دهد تا بدون سفر به کشورهای همسایه وقت سفارت کانادا را دریافت کنید.

شما برای ثبت درخواست خود باید کلیه مدارک را به صورت اسکن شده در سایت سفارت بارگذاری کنید و هزینه سفارت را با یک کارت اعتباری بین المللی پرداخت نمایید.

برای اخذ وقت سفارت کانادا و ویزای تضمینی کانادا می توانید با ما تماس بگیرید. کوچک‌ترین خطایی در تکمیل فرم سفارت و پرونده شما می تواند منجر به رد درخواست شما شود.

شما در این راه نیاز به تجربه و تخصص دارید که مشاورین ما هر آنچه شما نیاز داشته باشید را در اختیارتان قرار خواهند داد. با ما در تماس باشید تا با صرف کمترین هزینه و زمان ویزای تضمینی کانادا را اخذ کنید.

 

 

چگونه ویزای تضمینی کانادا بگیریم؟

پس از اخذ وقت سفارت کانادا باید در تاریخ تعیین شده به سفارت کانادا مراجعه نمایید تا بتوانید انگشت نگاری و … را انجام دهید.

پس از انجام انگشت نگاری به ایران باز می گردید و منتظر پاسخ سفارت می مانید. این پاسخ ممکن است مثبت و یا منفی باشد. سفارت طی ۱۵ تا ۲۰ روز به شما پاسخ خواهد داد.

اگر پاسخ سفارت به درخواست ویزای شما مثبت بود باید با در دست داشتن گذرنامه برای دریافت ویزای خود به صورت حضوری اقدام کنید و یا از خدمات پیکاپ ویزای ما استفاده کنید.

سفارت کانادا بر خلاف برخی دیگر از سفارت ها اجازه می دهد تا بلافاصله پس از برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ ویزا اقدام کنید.

اگر پاسخ سفارت به درخواست ویزای شما منفی بود می توانید که پس از برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای تضمینی کانادا چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

این فرم باید به زبان انگلیسی بدون کوچک‌ترین نقصی تکمیل شود.

  1. شناسنامه

باید دارای عکس باشد که هویت ملی شما را نمایش دهد.

  1. گذرنامه

باید حداقل دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه خالی برای درج مهر در آن باشد.

  1. سند ازدواج

باید به صورت ترجمه شده در مدارک قرار داده شود و تمام افراد متأهل باید ارائه دهند.

  1. گواهی اشتغال به کار

این گواهی با توجه به شغلی که دارید باید ارائه شود و نشان دهد شما مشغول به کار هستید.

  1. لیست بیمه تأمین اجتماعی

سابقه سه ماه بیمه تأمین اجتماعی خو را که نشان دهد دارای شغل می باشید باید ارائه دهید.

  1. واچر هتل

شما برای تمام زمانی که قصد اقامت در کانادا دارید باید هتل رزرو نمایید.

  1. بیمه نامه مسافرتی

تا سقف ۳۵ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را پوشش دهد. این اتفاقات شامل تصادف، بیماری، فوت و … می شود.

  1. بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیما را باید با سربرگ تحویل سفارت دهید.

  1. دعوت‌نامه

در صورت یکه دعوت‌نامه دارید باید با امضای شخص فرستنده و تاریخ تقدیم سفارت شود. شخص فرستنده باید دارای اقامت دائم کانادا باشد و یا شهروند این کشور باشد.

 

 

هزینه اخذ ویزای کانادا چقدر است؟

هزینه انگشت نگاری:

  • افراد بین ۱۴ تا ۸۰ سال باید ۸۵ دلار کانادا بپردازند.
  • سایر افراد از انگشت نگاری و پرداخت هزینه آن معاف هستند.

هزینه صدور ویزا:

  • کلیه افراد باید مبلغ ۱۰۰ دلار کانادا برای صدور ویزا بپردازند.

 

 

برای اخذ وقت سفارت کانادا در آنکارا ، ویزای کانادا و پیکاپ پاسپورت کانادا با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ با ما تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *