خانه / ویزای کانادا / ثبت نام ویزای کانادا

ثبت نام ویزای کانادا

درباره کانادا:

ثبت نام ویزای کانادا را می توانید با ما به سرانجام برسانید. کانادا کشوری است که با توجه به شرایط اقتصادی و کاری مورد توجه بسیاری از مهاجران و توریست ها قرار گرفته است.

شهرهای برتر کانادا عبارت‌اند از تورنتو و ونکوور که مراکز توریستی و تفریحی کانادا محسوب می شوند. البته دیدن دیگر شهرهای کانادا هم خالی از لطف نیست.

ثبت نام ویزای کانادا

پایتخت کانادا شهر اتاوا است و واحد پولی آن دلار کانادا می باشد. زبان رسمی کانادا زبان انگلیسی است اما در برخی استان ها زبان های دیگر مانند فرانسه نیز رایج است.

آبشارهای بزرگ نیاگارا، که یکی از جاذبه های دیدنی و زیبای این کشور است تا امریکا کشیده شده است. این آبشار سه گانه است، یعنی از سه آبشار جدا تشکیل شده است.

بالاترین سرعت جریان آب متعلق به این آبشارهاست و در جهان نظیر ندارد. کانادا آب و هوایی سرد دارد اما مردمانی خون گرم و خوش گذران دارد.

کانادا یکی از کشورهای پهناور است که جمعیت کمی دارد، از این رو هر سال تعداد زیادی از کارجویان را برای کار در این کشور پذیرش می کند.

 

 

چگونه ثبت نام ویزای کانادا را انجام دهیم؟

تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین ما در کمترین زمان ممکن هر آنچه شما نیاز داشته باشید را در اختیارتان قرار می دهند.

روند ثبت نام ویزای کانادا این گونه است که ابتدا باید کلیه مدارک خود را آماده کنید. پس از این وقت سفارت کانادا را اخذ کنید.

این وقت را می توانید به صورت حضوری و یا آنلاین دریافت کنید. پس از اخذ وقت سفارت شما باید در تاریخ اخذ شده به سفارت کانادا بروید و مراحل انگشت نگاری و … را پشت سر بگذارید.

پس از طی این مراحل باید به ایران بازگردید و منتظر پاسخ سفارت بمانید. در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد باید برای اخذ ویزای خود به سفارت بروید و یا از خدمات پیکاپ ویزای ما استفاده کنید.

 

 

ثبت نام ویزای کانادا آنلاین یا حضوری؟

شما به دو روش می توانید برای ثبت نام ویزای کانادا اقدام کنید. در روش آنلاین باید مدارک خود را در سایت سفارت آپلود کنید. پس از آپلود مدارک باید وجه سفارت را از طریق یک کارت اعتباری بین المللی بپردازید.

در صورتی که کوچک‌ترین نقصی در پرونده و یا اطلاعات شما باشد سفارت درخواست شما را رد خواهد کرد. پس از پرداخت وجه تاریخی برای شما رزرو خواهد شد که می توانید در آن تاریخ برای انگشت نگاری به سفارت بروید.

در حالت دوم شما باید به صورت حضوری با مدارک به سفارت کانادا در کشورهای همسایه مراجعه کرده و پرونده خود را تشکیل دهید. در این صورت باید پول سفارت را به صورت نقدی بپردازید.

پس از اخذ وقت سفارت به ایران بازگشته و در تاریخ تعیین شده دوباره به سفارت مراجعه کنید. پس از انجام انگشت نگاری در هر دو حالت باید به ایران بازگردید و منتظر پاسخ سفارت بمانید.

اگر پاسخ سفارت مثبت باشد ، یا باید به صورت حضوری به سفارت مراجعه کنید تا ویزای خود را اخذ کنید و یا از خدمات پیکاپ پاسپورت کانادا که توسط ما ارائه می شود استفاده کنید.

 

 

انواع ویزای کانادا چیست؟

ویزای کانادا را می توان به توجه به هدف، شرایط و نیاز دریافت کرد. ویزای کانادا انواع زیادی دارد مثل ویزای پزشکی کانادا، ویزای ازدواج کانادا ، ویزای توریستی کانادا ، ویزای دانشجویی کانادا و … که می توانید برای هر یک اقدام کنید.

ما در این جا قصد ارائه توضیحاتی درباره ویزای توریستی کانادا داریم.
ویزای توریستی کانادا یکبار ورود و چند بار ورود دارید. ویزای توریستی کانادا بک بار ورود را سینگل نیز می نامند. متقاضی این ویزا تنها یکبار اجازه ورود به کانادا را دارد.

پس از اولین خروج از کانادا شما دیگر اجازه ورود به این کشور را ندارید. این ویزا به شما اجازه می دهد تا به مدت ۹۰ روز در کشور کانادا اقامت داشته باشید.

ویزای چند بار ورود، پنج ساله یا مالتی کانادا به شما این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال به این کشور رفت و آمد کنید.

در اصل اعتبار این ویزا ده ساله است اما به این دلیل که اعتبار گذرنامه ایرانیان پنج ساله است، این ویزا برای ایرانیان تنها پنج سال اعتبار دارد.

شما در هر سفر به کشور کانادا تنها اجازه نود روز اقامت دارید و پس از آن باید خاک این کشور را ترک کرده و دوباره وارد شوید.

 

 

سفارت کانادا در کدام کشورها قرار دارد؟

سفارت کانادا در اصل کارگزاری به نام VAC را مسئول رسیدگی به درخواست های ویزا کرده است. شعبات VAC در کشورهای ترکیه، امارات متحده عربی، ارمنستان و … برقرار است. شما می توانید برای دریافت ویزای کانادا به آنکارا و استانبول در ترکیه و یا دبی و ابوظبی در امارات مراجعه کنید. البته ایروان در ارمنستان نیز پذیرای متقاضیان می باشد.

 

 

هزینه ثبت نام ویزای کانادا چه قدر است؟

ثبت نام ویزای کانادا برای افراد مختلف هزینه متفاوتی دارد. افرادی که بالای ۸۰ سال و یا زیر ۱۴ سال سن دارند از انجام انگشت نگاری معاف هستند و در نتیجه هزینه ای هم پرداخت نمی کنند.

افراد بین ۱۴ تا ۸۰ سال باید مبلغ ۸۵ دلار کانادا را برای انگشت نگاری بپردازند. تمامی افراد بدون محدودیت سنی باید مبلغ ۱۰۰ دلار کانادا را برای اخذ ویزای کانادا بپردازند.

 

 

مدارک لازم برای ثبت نام ویزای کانادا چیست؟

کلیه متقاضیان باید مدارکی را که به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شده است به سفارت تحویل دهند. از این مدارک باید یک نسخه کپی تهیه گردد تا سفارت پس از تطبیق نسخه ی اصلی و کپی، نسخه اصلی را به شما بازگرداند.

این مدارک شامل مدارک با اطلاعات خانوادگی، کاری و مالی باشد. مدارک خانوادگی شامل شناسنامه، گذرنامه، سند ازدواج همراه با تکمیل فرم سفارت است.

مدارک کاری شامل گواهی اشتغال به کار، مرخصی و … باشد. گواهی اشتغال به کار با توجه به شغل شما باید ارائه شود.

مدارک مالی نیز شامل تمکن مالی، گردش حساب، سند ملکی، فیش حقوقی و … می باشد. سند ملکی می تواند متعلق به یک خانه، مغازه، زمین و … باشد.

سند اتومبیل باید حداقل ۱۰۰ میلیون قیمت داشته باشد.

 

 

برای اخذ وقت سفارت کانادا ، ویزای کانادا و پیکاپ پاسپورت کانادا با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ با ما تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *