ویزای کانادا و وقت سفارت کانادا تضمینی

ویزای کانادا را باید برای سفر به کانادا اخذ کرد. کانادا کشوری پهناور در شمال قاره امریکا است که دارای مناظر و طبیعتی بکر است.کانادا جاذبه های فراوانی دارد که هم توریست های زیادی و هم مهاجران زیادی را هر سال جذب خود می کند.برای سفر به کانادا فراموش نکنید که باید لباس گرم همراه داشته باشید زیرا این کشور سردسیر است و همین موضوع گاهی عاملی می شود تا مردم از سفر به این کشور صرف نظر کنند.شهرهای بزرگ کانادا مانند تورنتو، ونکوور و اتاوا پر از جاذبه های گردشگری هستند. از معروف ترین جاذبه های این کشور آبشارهای نیاگارا است که بخشی از آن در کشور امریکاست.

 

درباره کانادا

پایتخت این کشور بزرگ کم جمعیت اتاوا است. از جمله دلایلی که موجب بکر ماندن طبیعت این سرزمین شده است، جمعیت کم این کشور است.کانادا هر سال از تعداد زیادی سرمایه گذار، دانشجو و افراد جویای کار دعوت می کند تا به این کشور سفر کنند. لازم به ذکر است که زبان رسمی کانادا انگلیسی است ولی در برخی از استان ها مانند کبک زبان فرانسه مورد استفاده قرار می گیرد.برای اخذ ویزای کانادا با صرف کمترین هزینه و زمان ممکن کافی است تا با ما همراه شوید.

 

راههای اخذ ویزای کانادا تضمینی

سفارت کانادا در ایران شعبه ای ندارد و به این ترتیب تمامی متقاضیان باید به یکی از کشورهایی که کانادا در آن سفارت دارد سفر کنند.سفارت کانادا شعباتی به نام وک (VAC ) را برپا کرده است تا به امور ویزا مانند درخواست ویزا، وقت سفارت و … رسیدگی کنند. متأسفانه این شعبات در ایران برپا نشده اند و متقاضیان باید به کشورهای همسایه سفر کنند.شما برای اخذ وقت سفارت کانادا می توانید به دو صورت حضوری و آنلاین اقدام کنید. به این ترتیب می توانید وقت سفارت کانادا را دریافت کنید.

 

ویزای کانادا

 

چگونه ویزای کانادا را بگیریم؟

در حالت اخذ وقت سفارت کانادا به صورت حضوری، باید با در دست داشتن کلیه مدارک به صورت ترجمه شده و هزینه ویزا به وک مراجعه کنید.پس از ارائه مدارک به ایران بازمی‌گردید و دوباره در تاریخ اخذ شده برای انجام انگشت نگاری و … به وک مراجعه می کنید.باید هزینه سفارت را به صورت نقدی پرداخت کنید، در نظر داشته باشید که سفارت پول خرد ندارد و ممکن است باقی پول شما باز نگردد. پس مبلغ مورد نیاز سفارت را بدون کم و بیش همراه داشته باشید.

پس از طی این مراحل باید منتظر بمانید تا پاسخ سفارت را دریافت کنید. سفارت بین دو تا سه هفته به شما پاسخ خواهد داد.در صورتی که پاسخ سفارت مثبت باشد می توانید به صورت حضوری به سفارت برای ضمیمه شدن ویزای کانادا در پاسپورت خود بروید و یا این که از خدمات پیکاپ ویزای کانادا استفاده کنید.در صورتی که درخواست شما رد شود، می توانید با برطرف کردن علت رد شدن درخواست خود دوباره اقدام کنید.

 

چگونه وقت سفارت کانادا آنلاین بگیریم؟

در حالت اخذ ویزای کانادا به صورت آنلاین شما می توانید کلیه مدارک ترجمه شده خود را در سایت آپلود کنید و پس از ثبت نام ویزای کانادا ، وقت سفارت را جهت انگشتنگاری دریافت نمایید. پس از آپلود مدارک باید هزینه را از طریق یک کارت بین‌المللی به صورت آنلاین پرداخت کنید.شما باید در وقت سفارت کانادای اخذ شده به وک مراجعه کنید تا مراحل انگشت نگاری و چهره نگاری را پشت سر بگذارید. پس از طی این مراحل باید منتظر پاسخ سفارت بمانید.

دو تا سه هفته پس از طی این مراحل سفارت به شما پاسخ خواهد داد. در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست ویزای کانادا مثبت باشد، دو راه پیش رو خواهید داشت.شما می توانید به صورت حضوری به سفارت رفته و ویزای کانادا را دریافت کنید و یا این که از خدمات پیکاپ ویزای کانادای ما استفاده کنید.در صورتی که پاسخ منفی باشد می توانید با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای دریافت ویزای کانادا اقدام کنید.

 

تفاوت وقت سفارت کانادا آنلاین و حضوری چیست؟

مزایای وقت سفارت کانادا آنلاین:

  • هزینه کمتری صرف خواهید کرد.
  • زمان کمتری صرف خواهید کرد.
  • شما مجبور به یک بار سفر برای انگشت نگاری هستید.
  • به این پرونده ها زودتر رسیدگی می کنند.
  • در صورتی که نقصی داشته باشد می توانید اصلاح کنید.
  • نیازی به همراه داشتن پول نقد هنگام مراجعه به سفارت ندارید.

مزایای وقت سفارت کانادا حضوری:

  • نیازی به استفاده از کارت اعتباری بین‌المللی نیست.
  • به صورت حضوری می توانید به سفارت بروید.

معایب وقت سفارت آنلاین و حضوری:

  • در وقت سفارت حضوری مجبور به سفر به وک هستید.
  • در حالت آنلاین و استفاده از پیکاپ ویزای کانادا تنها یک بار مجبور هستید به وک مراجعه کنید.
  • در حالت حضوری امکان تصحیح فرم سفارت نیست.
  • هزینه و زمان بیشتری باید صرف کنید.
  • رسیدگی به پرونده شما زمان بیشتری می برد.

ویزای کانادا را از چه کشورهایی می توان اخذ کرد؟

همان‌طور که گفته شد سفارت کانادا شعباتی به نام VAC که مخفف Visa Application Center را برپا کرده است. به دلیل روابط سیاسی و بین‌المللی سفارت کانادا در کشور ما شعبه ای ندارد.کلیه متقاضیان باید با مدارک خود به شعبات وک در شهرهای آنکارا، استانبول، ابوظبی، دبی و … سفر کنند. یک دیگر از کشورهای مورد علاقه ایرانیان برای اخذ ویزای کانادا ارمنستان است.به این ترتیب شما باید با توجه به شرایط خود و هر یک از این کشورها اقدام به انتخاب یکی از آن ها و اخذ ویزای کانادا کنید.به عنوان مثال رسیدگی به پرونده ها در دبی و ابوظبی سریع تر از سایرین است پس اگر عجله دارید می توانید از این شهرها اقدام کنید.

پیکاپ پاسپورت کانادا چیست؟

همان طور که می دانید در ایران سفارت کانادا برپا نیست در نتیجه شما برای اخذ ویزای خود باید به کشورهای همسایه سفر کنید.برای دریافت ویزای خود می توانید پاسپورت را همراه با یک وکالت‌نامه به ما تحویل دهید تا با صرف کمترین هزینه و زمان ویزای خود را تحویل بگیرید. به این عمل پیکاپ پاسپورت کانادا با پیکاپ ویزا گفته می شود.در واقع ما به عنوان نماینده قانونی شما به سفارت کانادا می رویم و با تحویل پاسپورت شما ویزا را تحویل خواهیم گرفت.

هزینه ویزای کانادا

 

هزینه اخذ ویزای کانادا فوری چه قدر است؟

این هزینه با توجه به سن شما متفاوت می باشد. افراد بین ۱۴ تا هشتاد سال باید انگشت نگاری انجام دهند و هزینه آن معادل ۸۵ دلار کانادا است که باید پرداخت شود.هزینه انجام کارهای ویزا نیز معادل صد دلار کانادا است که کلیه افراد باید بپردازند. افراد زیر ۱۴ سال و بالای هشتاد سال تنها این هزینه را باید بپردازند.

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا به دو دسته کلی تقسیم می شود. دسته اول ویزاهای مهاجرتی است که در حوزه کاری ما نیست اما توسط افرادی که می خواهند به این کشور مهاجرت کنند، مورد استفاده است.

دسته دوم ویزاهای توریستی این کشور است که برای توریست‌ها و افرادی که قصد سفر به این کشور با اهداف بازرگانی، گردشگری، دانشجویی و … دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

ویزای توریستی کانادا در دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت وجود دارد.

  • ویزای کانادا کوتاه مدت

ویزای یک بار ورود یا کوتاه مدت به این ترتیب است که شما تنها می توانید یک بار وارد کانادا شوید و پس از اولین خروج از این کشور اعتبار ویزای شما به پایان خواهد رسید.

دارندگان این ویزا می توانند به مدت نود روز در این کشور اقامت داشته باشند و باید قبل از نود روز خاک این کشور را ترک کنند.

اگر قصد سفر مجدد به این کشور و یا کشورهای دیگر را دارید توصیه می شود تا قبل از نود روز خاک کانادا را ترک کنید.

شما در این نود روز می توانید در تمام خاک کانادا به گشت و گذار بپردازید و از مناظر بی نظیر این کشور بهره ببرید.

  • ویزای کانادا مالتی یا بلند مدت

اعتبار این ویزا ده ساله است اما پاسپورت های ایرانی اعتباری پنج ساله دارد و در نتیجه اعتبار این ویزا برای مردم ایران پنج ساله می شود.

شما با این ویزا می توانید به مدت پنج سال در این کشور رفت و آمد کنید. دقت داشته باشید که در هر سفر به این کشور باید بعد از نود روز کانادا را ترک کنید و مجدداً وارد آن شوید.

این ویزا بیشتر توسط دانشجویان، تجار، بازرگانان و والدین افراد مقیم کانادا مورد استفاده قرار می گیرد.

 

چگونه ویزای کانادا توریستی بگیریم؟

برای اخذ ویزای کانادا ابتدا باید وقت سفارت کانادا را اخذ کنید. شما می توانید این وقت را به صورت حضوری و یا آنلاین دریافت کنید.برای اخذ وقت سفارت کانادا باید به یکی از شهرهایی که گفته شد سفر کنید و مدارک خود را به صورت کامل تحویل دهید و یا آنلاین اقدام نمایید.ما کلیه مراحل اخذ ویزای کانادا را از صفر تا صد برای شما انجام خواهیم داد. شما به سپردن کارهای خود به ما با صرف هزینه ای کم و زمانی ناچیز می توانید ویزای کانادا را اخذ شده تصور کنید.

پس از دریافت پاسخ مثبت سفارت می توانید ویزای خود را دریافت کنید. اگر پاسخ سفارت منفی بود با برطرف کردن علت دوباره می توانید اقدام کنید.فراموش نکنید که ویزای کانادا به شما این امکان را می دهد تا در این کشور پهناور به گشت و گذار بپردازید و از آبشارهای نیاگارا سر از پارک دیزنی لند این کشور دربیاورید.

 

 

مدارک لازم برای ویزای کانادا تضمینی

  1. فرم سفارت

این فرم باید بدون هیچ عیب و نقصی به زبان انگلیسی رسمی تکمیل شود و امضای متقاضی در آن درج شود.

  1. شناسنامه

نشان دهنده هویت ایرانی شما و دارای عکس باشد.

  1. گذرنامه

باید از زمان صدور ویزا دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت را داشته باشد.

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار یا پاسپورتی که دارای زمینه سفید باشد و هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد. زمینه عکس باید سفید باشد و از زمان چاپ آن شش ماه بیشتر نگذشته باشد. بهتر است که مهر عکاسی پشت آن درج شود.

  1. سند ازدواج

افرادی که متأهل هستند باید این سند را همراه با اسکن از کلیه صفحات به صورت ترجمه شده ارائه کنند.

  1. لیست بیمه

شما ملزم به ارائه لیست بیمه سه ماه اخیر خود با جزییات آن هستید.

  1. گردش حساب

شما باید گردش سه ماه آخر حساب خود را با مهر و سربرگ رسمی بانک تحویل دهید. در واقع این نشان دهنده تمکن مالی شما خواهد بود.

  1. تمکن مالی

یک سند ملکی به نام متقاضی که می تواند برای یک خانه، مغازه، زمین و … باشد را باید ارائه دهید. اگر قصد ارائه سند ماشین را دارید باید حداقل قیمت آن معادل صد میلیون باشد.

  1. بیمه نامه مسافرتی

این بیمه باید نشان دهد که شما در طول سفر خود بیمه هستید و شرکت بیمه متعهد شود تا مبلغ ۳۰ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازد.

شرکت بیمه باید معتبر باشد و در مواردی مثل تصادف، بیماری، مرگ و … شما را پشتیبانی کند.

  1. دعوت نامه

باید از طرف شخصی که اقامت دائم کانادا را دارد و یا شهروند این کشور است صادر شود. دعوت‌نامه باید دارای تاریخ و امضای شخص فرستنده باشد.

  1. واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور دارید هتل رزرو کنید و رسید آن را به سفارت تحویل دهید. نکته مهم این است که گاهی سفارت رسید پرداختی شما را نیز می خواهد و باید ارائه دهید.

  1. بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت خود را باید رزرو نمایید و تائید آن را در مدارک قرار دهید.

  1. رضایت نامه محضری

برای افراد زیر ۱۶ سال باید رضایت نامه محضری والدین وجود داشته باشد.

 

مدت زمان ویزای کانادا

 

مدت زمان صدور ویزای کانادا

معمولا پروسه ثبت نام ویزای کانادا بین ۷ تا ۱۰ روز زمان میبرد. پس از تکمیل ثبت نام بعد از ۲۴ ساعت برگه بایومتریک را دریافت کرده و اقدام به گرفتن وقت سفارت کانادا برای مراجعه به وک خواهد شد. زمانی که وقت سفارت کانادا گرفته شد و زمان مراجعه به وک جهت انگشتنگاری ویزای کانادا مشخص شد شما باید در آن زمان به محل وک مراجعه کنید.

پس از انگشتنگاری ویزای کانادا باید به ایران برگردید و منتظر جواب سفارت بمانید. زمان پاسخ دهی سفارت کانادا بین یک تا ۳ ماه می باشد در برخی موارد ۲ هفته و در برخی موارد تا ۳ ماه ممکن است زمان ببرد.

 

نکات مهم در رابطه با مدارک ویزای کانادا چیست؟

  • تمامی مدارک را به زبان انگلیسی رسمی ترجمه کنید و دارای مهر رسمی دارالترجمه باشد.
  • از همه مدارک یک نسخه کپی تهیه کنید سفارت پس از تطبیق اصل و کپی مدارک، نسخه اصلی را به شما بر می گرداند.
  • فرم سفارت را اگر آنلاین تکمیل نمایید بعضی خطاها را به شما نشان می دهد و می توانید تصحیح کنید.
  • فرم سفارت حضوری باید کامل و صحیح باشد زیرا امکان تصحیح ندارد و در صورت وجود کوچک‌ترین خطایی درخواست شما رد خواهد شد.
  • افراد بالای ۱۶ سال باید گذرنامه جدا داشته باشند.
  • کپی از تمامی صفحات مدارک حتی صفحه فوت شناسنامه الزامی است.
  • اگر شخص فرستنده دعوت‌نامه راضی باشد می توانید منزل ایشان را به عنوان محل اقامت خود معرفی کنید و هتل رزرو نکنید.
  • برای رزرو هتل و هواپیما ممکن است اشخاصی سود جو به شما وعده تهیه بلیط صوری دهند. سفارت تمامی مدارک را با جزییات بررسی می کند پس بهتر است ریسک نکنید و هشیار باشید.
  • دقت داشته باشید تا هواپیما و هتلی که رزرو می کنید قابلیت کنسلی داشته باشد تا بتوانید در صورت عدم موافقت سفارت با درخواست شما رزرو خود را کنسل کنید.

 

مشاوره تخصصی رایگان، با ما تماس بگیرید.